13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki 1-5 yaş arası çocuklara ücretsiz süt dağıtımına başlandı. Kurban Bayramı sonrası başlayan uygulama kapsamında çocuklara ayda 6 litre süt veriliyor. İlk etapta 500 çocuğa verilecek süt, özel ekipler tarafından evlere teslim ediliyor.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes Belediyesi olarak ilk etapta 500 çocuğumuza süt teslimini gerçekleştireceğiz.

Uygulama kapsamında 1-5 yaş arası çocuklarımıza her ay 6 litre süt teminini belediye olarak biz sağlayacağız. Kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz uygulamamızda minik kalplerimizin sağlıkla büyümesi ve sağlıklı bireyler olması için elimizden gelen her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz ” dedi.

Süt dağıtımının belediye ekipleri tarafından evlere yapılacağını kaydeden başkan Soylu, “Dağıtılacak sütlerin aileler tarafından belediyeden alınması yerine evlerine teslimini biz yapacağız. Böylelikle belediye personelimiz ailelerle de bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini de dinlemiş olacak. Amacımız vatandaşlarımızın kalplerine dokunmak.

Onlar için gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Menderesimiz için durmadan var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim