Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı
 Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağını bildirdi. Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Isparta, Kırıkkale, Yozgat ve Giresun çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Çanakkale, Samsun ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.


Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, batı bölgelerde güney ve batı, doğu bölgeler ile zamanla Trakya'da kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

Rüzgarın Güney ve İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Göller Yöresi ve Çanakkale çevreleri ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi..

Editör: TE Bilişim