48 yıllık eşini bastonla döverek öldürdü 48 yıllık eşini bastonla döverek öldürdü
 AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek ilçenin sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 
Gölbaşı ilçesini ziyaretinde Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, daha sonra Yusuf Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Serhan Taşgörmez ile meclis salonunda toplantı yaptı. Gölbaşı ilçesi için yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Mehmet Erdoğan, 29 Eylül’de başlayacak olan Gölbaşı Kuru Peygamber Üzümü Festivali'nde Milli Piyango İdaresi tarafından ilçede Milli Piyango çekilişinin yapılacağını belirtti.
Yusuf Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Gölbaşı olarak ilin milletvekilleriyle iletişim halinde olduklarını, Gölbaşı'nın en iyiyi, en güzeli hak ettiğine dikkat çekerek, Milli Piyango İdaresi tarafından ilçede yapılacak olan çekiliş ile ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Belediye meclis salonunda yapılan toplantı sonrasında, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan'ı da ziyaret eden Mehmet Erdoğan, kaymakamlık makamında bir süre sohbet ettikten sonra, Gölbaşı Doğa Parkı ve göl yanındaki 1 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu.


Editör: TE Bilişim