İzmir'de Belediye Otubusünü Yaktılar İzmir'de Belediye Otubusünü Yaktılar
Bu yıl 18-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Festival, 18 Mayıs 2014 Pazar günü saat:19.00’da, Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile oluşturulacak olan festival korteji ile başlayacak.

Festival korteji oluşturan Narlıdereliler festival yürüyüşünün ardından Narlıdere Demokrasi Meydana gelerek festivalin ilk konseri olan Onur Akın konseri ile coşkulu saatler yaşayacak.

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali’nin 2. Günü Saat 14.00’da AKM’de Narlıdere Belediyesi kurslarında eğitim gören öğrencilerinin katıldığı, resim ve fotoğraf yarışması ödül töreni ile devam edecek. Saat 16.00’da ise en güzel çiçeklerin renkleriyle, çiçekçilerin ise maharetleriyle yarışacağı geleneksel çiçek yarışması Narlıdere Yukarıköy meydanında gerçekleştirilecek.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Baturun başlatma vuruşu ile resmen başlayan ‘Festival Dostluk Kupası’ adı altında düzenlenen Futbol turnuvasının final maçı ve ödül töreni Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali’nin son günü olan 19 Mayıs’ta Başkan Abdül Batur tarafından futbolculara ödüllerini vermesi ile son bulacak.

Narlıdere’de festivalin son konserini Yavuz Bingöl ve Öykü gerçekleştirecek. Demokrasi meydanını dolduran Narlıdereliler Yavuz Bingöl ve Öykü’nün söyleyeceği birbirinden güzel şarkılar ve havai fişek gösterileri ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşayacak.
Editör: TE Bilişim