16 Yaşındaki Kıza Fuhuş Yaptırıyorlardı 16 Yaşındaki Kıza Fuhuş Yaptırıyorlardı
Nazilli protokolünün de katıldığı renkli açılışta mankenler Ece Gürsel ve Tuğba Özay'ın da yer aldığı sokak defilesi büyük ilgi gördü. Defilenin hemen ardından sahne alan Tuğba Özay, yağmura rağmen hayranlarını coşturdu. 4 şarkı seslendiren manken Tuğba Özay, alkış aldı.
İlk mağazalarının 1965 yılında babaları Mehmet Tevfik Ülkü tarafından İzmir'de 9 metrekarelik yerde açıldığını, daha sonra zincir haline geldiklerini aktaran Ülkü Çeyiz Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, "Kendi imalatlarımız olan abiye kıyafetlerimizin yanı sıra tanınmış markaları da Nazillililerin beğenisine sunduk. Toptan fiyatına perakende sistemimizle kalite ve hesaplı alışverişi tüketicinin ayağına getiriyoruz. Gelecekteki hedefimiz 13 olan mağaza sayımızı ikiye katlamak" dedi.
Ece Gürsel ve Tuğba Özay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü mankenin yer aldığı sokak defilesinde mağazanın abiye kıyafetleri, küçük ev aletleri ve çeşitli hediyelik ürünler tanıtıldı. Defile öncesinde yapılan yarışmalarda ise kazananlara çeşitli hediyeler verildi. Açılışa İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu ve çok sayıda protokol
üyesi ve yüzlerce vatandaş katıldı.



Editör: TE Bilişim