Balkondan düştü hayatını kaybetti Balkondan düştü hayatını kaybetti
  Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kalkan, balkonlara taşan vatandaşlara aşağıya sepet sarkıtmasını istedi ve hazırladığı 99 projelik kitapçıkları sepetle vatandaşlara ulaştırdı. 

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Metin Oktay ve Maliyeciler Mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın açıkladığı 1414 proje içerisinden Karabağlara ait olan 99 projeyi kitapçık haline getirterek görselleri ile bastıran Kalkan, esnafa ve vatandaşlara projelerini görselleri ile açıkladı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kalkan, balkondan kendisine seslenen vatandaşlardan aşağıya sepet sarkıtmalarını istedi. Sepet balkondan aşağı inince Kalkan, sepetin içini 99 projenin olduğu kitapçıklar ile doldurdu. Balkondan çıkan vatandaşlara ise, “Karabağlardaki değişimin ayak seslerini bu kitapçığın içinde bulacaksınız. Bu kitapçıktaki projeleri inceleyin.

Sonrada konu komşu kim varsa hepsine anlatın. Göreceksiniz ki biz iddialı ve gerçekleşecek projeler ile geliyoruz. Karabağlar’ın AK Parti Belediyeciliğinin hizmete dönük anlayışından başka kurtuluşu yok” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim