Genç Fırıncının Şüpheli Ölümü Genç Fırıncının Şüpheli Ölümü
Miting öncesi alana gelen AK Partililere ilçede yaşayan sanatçılar mini konser düzenledi. Halaylar eşliğinde konserde keyifli dakikalar yaşayan partililer alana İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın gelmesiyle büyük sevinç yaşadı. Meşaleler ve havaya atılan rengarenk fişekler eşliğinde karşılanan Yıldırım, alandaki coşkunun 30 Mart'ta kazanılacak zaferin göstergesi olduğunu söyledi. Yıldırım 30 Mart’ta Karabağlardan rekor oy oranı beklediğini vurguladı. Yıldırım, “30 Mart’ta Karabağlar’da Necip Kalkan’ın seçimi kazanmasını değil, rekor kırmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

İZMİR’İN EN ÖNEMLİ SORUNU, SORUNU OLMAMASIDIR”
Dünya Tiyatrolar Günü’nü Karabağlar’dan kutlayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bugün Dünya Tiyatrolar günü. Öyle bir İzmir var ki tiyatrosu yok. İnsanların vakit geçireceği eğleneceği, yeşil alanları yok. Engelliler için mekanlar yok. İzmir’in en önemli sorunu, hiçbir sorunu olmamasıdır. İzmir’in en önemli sorunu bu başkandan kurtulmaktır. İzmirliyi görmeyen, yaşadığı sorunları hissetmeyen bu başkandan kurtulmak en önemli sorundur. Bunun için 30 Mart’ta sandıklara sahip çıkalım. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim ekibimiz oylarına sahip çıkacak. O gün her işimizi bırakıp sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

“YAN GELİP YATMANIN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER”
Yıldırım, İzmir’in dert küpü olduğunu ancak bu durumun İzmir’i yöneten kimsenin umurunda olmadığını vurguladı. 30 Mart’ta İzmir’de yan gelip yatmanın, tembelliğin bedelini, İzmirlinin sandıkta ödeteceğini söyleyen Yıldırım, “Hizmet ekibi 30 Mart’ta iş başı yapıyor. Karabağlar söz namustur diyenlere oy vereceksiniz. Söz verip yapmayanlara oy vermeyeceksiniz. Bugüne kadar biz bir proje ortaya koyduklarını görmedik. Ne vaat edecekler onu da görmedik. Ama bir şey yapamazlar bugüne kadar verdikleri sözleri yapamadılar. 2014’te aynı projeleri ısıtıp önümüze koydular ve ‘Bize oy vermeyin, namusluya oy verin’. Sizler namusluya oy vereceksiniz. Söz namustur diyenlere oy vereceksiniz” dedi.

“GÜLE GÜLE CHP”
Yerel seçim akşamı sandıktan zaferle çıkarak CHP’ye ‘Güle Güle’ diyeceklerini söyleyen Kalkan, “İzmir’in ana damarları tıkanmış. Sayın Başbakanımız açmak üzere bir cerrah göndermiş. İsmi Binali Yıldırım. Asistanı da Necip Kalkan. Biz Karabağları hizmet yönünden, modern şehircilik anlayışı yönünden çarpık yerleşimden kurutarak pırıl pırıl bir Karabağlar yapacağız. Burası sizin tabiriniz ile köy. Artık bu köyden kurtulmanın vakti geldi. Yıllardır burayı idare ediyorsunuz ancak ne Karabağlar'a ne de İzmir’e bir çivi çakmadınız. AK Parti Belediyeciliği Türkiye’de örnek belediyecilik yapmakta çünkü öğretmeni Recep Tayyip Erdoğan. Hangi belediye başkan adayı halkın karşısına 1414 proje ile çıktı? Biz proje üretiriz. Onlar ya kaldırım yapar, ya da çene yapar. Elimize geçen fırsatı 30 Mart’ta AK Parti’nin hizmete dönük belediyeciliği ile değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim