Lisede Sevgili Dehşeti Lisede Sevgili Dehşeti
 Sabah saatlerinde öğrenciler öğretmenlerinin okuldan gitmemesi için göz yaşları dökerken, öğle saatlerinde ise veliler çocuklarını okula göndermeyerek tepki gösterdi. Birkaç gün süreyle okulda eylem yapacaklarını söyleyen veliler, gerekli makamlarından açıklama yapılana kadar çocuklarını okula göndermeyeceklerini bildirdi. Veliler, çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu ifade ederek, ilgili mercilere şikayette bulunacaklarını belirtti.
Göz yaşlı bir öğrenci, “Öğretmenimizi elimizden alıyorlar, biz öğretmenimizi çok seviyoruz. Onunla ders yapmak istiyoruz. Ama bizi engelliyorlar. Biz başka bir şey istemiyoruz” dedi. 
Başka bir öğrenci ise, “Öğretmenimiz, 'Ben gidiyorum' dedi. Herkes ağladı. Biz öğretmenimizin geri gelmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Veliler ise, “İdare olarak gereğinin yapıldığı söyleniyor. Öğretmenler ve öğrencilerin zararını düşünmüyorlar. Öğrenci ve velinin yanında olan kimse yok. Çocuklarımızı okula getiremedik. Veliler ile öğretmenler arasında hiçbir problem yok. Diğer öğretmenlerle de hiçbir sorunumuz yok. Olan çocuklara oldu” şeklinde konuştu.
Öğrenciler daha sonra “Öğretmenlerimizi istiyoruz” şeklinde slogan attı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim