Genç Fırıncının Şüpheli Ölümü Genç Fırıncının Şüpheli Ölümü
Ortak aldıkları evin satışından sonra İkibaş çifti arasında çıktığı iddia edilen kavgada eşini öldüren İbrahim İkibaş, "Bu da karımın kefen parası olsun" diye not yazıp 400 TL bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. 

Yakınları buldu
Olay, Yeşilyurt Zaimağa Caddesi, 55 numarada önceki gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Fatma İkibaş'a ulaşamayan yakınları adrese geldiklerinde kapıyı açan olmayınca kendisini cep telefonundan aradı. Dairesinden cep telefonu sesi gelmesine rağmen kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenen yakınları polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında başından tabancayla vurulmuş olan Fatma İkibaş'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. 
Olay yerinde kadının eşi tarafından bırakıldığı anlaşılan, "Bu da karımın kefen parası olsun" yazılı bir not ve 400 TL para bulan ekipler, İbrahim İkibaş'a ulaşmaya çalıştı. Ancak kayıplara karışan İbrahim İkibaş henüz yakalanamadı.
Fatma İkibaş'ın olayın meydana geldiği daireyi yaklaşık 1 yıl önce eşi İbrahim İkibaş ile ortak aldıkları ancak bankalara kredi borcu olan İbrahim İkibaş'ın evi eşine zorla sattırdığı iddia edildi. Eşinin imzasını aldıktan sonra 85 bin TL'ye sattığı evin parasıyla borçlarını kapatan İbrahim İkibaş'ın kalan parayı ise eşine vermemesi nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıktığı öğrenildi. Bu nedenle sürekli kavga ettikleri öğrenilen İkibaş çiftinin bu anlaşmazlığı cinayetle bitti. İlk eşinden bir kızı olan ve İbrahim İkibaş ile 5 yıl önce evlenen Fatma İkibaş'ın cenazesi dün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Menderes ilçesi Oğlananası Köyü'nde toprağa verildi. Cinayet Bürosu ekipleri zanlı koca İbrahim İkibaş'ı yakalama çalışmalarını sürdürüyor.  
Editör: TE Bilişim