Uğur Uray; ''Bornova'yı Beraber Ayağa Kaldıracağız'' Uğur Uray; ''Bornova'yı Beraber Ayağa Kaldıracağız''
Atila, “Sosyal belediyecilik anlayışının hakim olacağı gün yaklaştı. Bu yolda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi, CHP’nin yeni yüzlere, gençlere ve kadınlara ihtiyacı var.

Biz bunu biliyoruz ve diyoruz ki: Bornova, ilçe başkanımız ve bütün örgütümüzle birlikte Türkiye’ye örnek olacak. Sevgi kazanacak, Özgürlük kazanacak, Barış kazanacak, Halkın dediği olacak. Bize inanın, bize güvenin”dedi.




“BORNOVA BİZİM EVİMİZ”

Sosyal belediyecilik anlayışlarını projelerle kurguladıklarını belirten Atila, “Yeter ki insanlar inanç ve umutlarını içlerinde taşısınlar. Biz bu yola çıktığımızda, plan ve projelerimizi en ince ayrıntısına kadar; sosyal belediyecilik anlayışı ile kurguladık. İçimizde taşıdığımız inanç, bize hem güç verdi hem de bize öncülük etti.

Biz Mevlana’nın şu sözüne inandık: “Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez” Biz adımlarımızı eleştirilere açık, insanlarla düşüncelerimizi paylaşarak attık. Ne başkalarını dışladık ne dışlanmalarına izin verdik. Biz, Bornova bizim evimiz dedik, hizmet için yola koyulduk” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim