13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Yerel seçimlerde başarılı olarak görev alan tüm başkanlara yeni hizmet dönemlerinde başarılar dilediğini belirten Özden bir sivil toplum kuruluşu olarak en öncelikli beklentilerinin, parti kimliklerini geride bırakarak toplumun tamamını kucaklamaları ve vatandaşlarının topyekün mutluluğu için çalışmaları olduğunu söyledi. 

Seçim oylamasında katılım oranının artmasının da demokrasi adına çok güzel bir tablo olduğunu anlatan Özden, “Umarız var olan ihtilaflar da en kısa sürede ve adaletli şekilde çözülerek seçim atmosferi tamamen sonuçlandırılır.

Piyasalar seçim gerilimini arkada bırakırlarken, iş dünyası olarak beklentilerimizi tekrar dile getirmekte de yarar görüyorum.

Hem sosyal hem de ekonomik olarak gelişmemizi sürdürmemiz açısından, ülkemizin imajını iyileştirerek barış içinde çalışmamıza olanak sağlanmalı.

Her türlü gerilim hem işimizi hem de Dünya pazarlarındaki görünüşümüzü olumsuz etkiliyor. Bizler ülkemize üretim gücü ile hizmet ederken siyaset dünyasının da bu sorumluluk bilinci ile hareket etmesi önemlidir” dedi.

Editör: TE Bilişim