Önce vurdu, sonra hastaneye götürdü Önce vurdu, sonra hastaneye götürdü
Özel işletmeye ait bir markette çalışan içerisinde 5 personelin bulunduğu Hüsnü B. (38)'nin idaresindeki 37 PU 949 plakalı otomobil, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 37 DD 086 plakalı araçla çarpıştı.
Kazada, 37 PU 949 plakalı araç takla attı. Takla atan otomobilde, sürücü Hüsnü B. ile Nebiye G. (17), Özlem Bodur (24), Elif M. (24) ve Sema A. (19) ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar olay yerine çağırılan Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar ilk müdahalenin yapılmasının ardından 112 Acil Servis ambulansıyla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Özlem Bodur kurtarılamadı.
ANNE YÜREĞİ KIZININ ACISINA DAYANMADI
Kazada ağır yaralanarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine getirilen Özlem Bodur, hayatını kaybederken annesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Özlem Bodur'un annesi 'ben nasıl dayanırım bu acıya' diyerek feryat ederken, kendisinin de zehirli iğneyle öldürülmesini ve kızının yanına gömülmesini istedi. Sağlık ekipleri, anneyi sakinleştirmekte bir hayli zorlandı. Ayrıca, kaza sonrası görüntü almaya çalışan gazetecilere, yaralıların yakınları darp girişiminde bulundu. Saldırıda muhabir Sinan Özmüş'ün gözlüğü ve kamerası kırılırken yüzünde çizikler oluştu.
ÇOK SAYIDA ALKOL ŞİŞESİ BULUNDU
Kazadan sonra kaçan 37 DD 086 plakalı aracın sürücüsünün henüz kimliği belirlenemezken araçta çok sayıda alkol şişesinin bulunduğu tespit edildi. Polis, kaçan şahısları arama çalışması başlattı. Bu sırada otobüs durağında bulunan ve yol kenarındaki evlerden kazayı gören onlarca kişi yaralılara yardıma koşarken, onlarca kişi de olan bitenleri izledi.




Editör: TE Bilişim