Düğün dönüşü feci kaza, 5 ölü Düğün dönüşü feci kaza, 5 ölü
Avşar Otel'de gerçekleştirilen etkinliğe, Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan ile Aktif Bank Dış Kanal Yönetim Müdürü Ergün Kara, PTT çalışanları katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, "İçimizden herhangi birinin hayatında PTT'nin bulunmaması mümkün değildir. Gerçi son zamanlarda kargo hizmetlerinin özel sektör girişimlerine açılması dolayısıyla PTT'nin sunduğu hizmetlerin bir bölümü, görev ve sorumluluk alanı dışında kaldı. Ancak
geçmişte sahip olduğu tekel konumu itibariyle belirli bir yaş üzerinde olan insanların hayatında son derece önemli anlara tanık olan, önemli olayları birlikte yaşayanlar PTT'nin fedakar ve değerli mensuplarıdır" dedi.
PTT'nin 3. Yüzyılı kapsadığını kaydeden Saran, "PTT, 19. Yüzyıl, 20. Yüzyıl ve 21. Yüzyılı kapsamaktadır. 171. Yılın kutlanması söz konusu ve bu kadar uzun geçmişe sahip çok az kuruluş var. Dolayısıyla böyle köklü bir geçmişe sahip olan Türk toplumunun gelişimine tanıklık eden ve yüzyıllar boyunca insanlara haberleri ulaştıran, insanlara kargolarını ulaştıran, insanlara umutlarını aşılayan böyle bir kurumun mensubu olmaktan bahtiyar olabilirsiniz" diye konuştu. PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan ise, "PTT olarak, 171 yıldır halkımıza posta, telgraf, banka ve lojistik hizmetlerini sunuyoruz. Bu hizmetleri sunarken tüm personelimizle kaliteli ve hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımızla birlikte amacımız, tüm Malatyalılara PTT hizmetlerini en hızlı, en süratli şekilde sunmaktır. Bütün arkadaşlarım bu gayret ve özveriyle çalışacaklardır" ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından PTT Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pasta kesimi gerçekleştirildi. Etkinlik, müzik dinletisinin ardından son buldu. Gecede ayrıca, PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, etkinliğe katılanlara gül takdim etti.


Editör: TE Bilişim