5 yaşındaki torun anneannesini öldürdü 5 yaşındaki torun anneannesini öldürdü
Şahinbey Belediyesi ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Şahinbey Parkı'nda Eğleniyoruz" projesi çocukların ufkunu genişletiyor.
Şahinbey Belediyesi Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliği ile yoğun göç almış mahallelerdeki ilköğretim okullarında okuyan 1200 öğrenciye, "Şahinbey Parkı'nda eğleniyoruz" projesi kapsamında şehrin tarihi, kültürel ve eğlence merkezlerini görme imkanı sunuluyor. Proje kapsamında Şahinbey İlçesi'nde özellikle yoğun göç almış mahallelerde bulunan ilköğretim okullarında öğrenim gören, gerek maddi imkansızlıklar, gerekse ailelerin ilgisizliklerinden
kaynaklanan nedenlerle şehrin tarihi, kültürel ve eğlence merkezlerini görme imkanı bulamayan öğrenciler gezdirilerek, öğrenciler arası kaynaştırma ortamı sağlanıyor.

Şahinbey Parkı'na getirilen öğrenciler ilk defa teleferik ve dağ kızağına binme keyfini yaşarken, diğer yandan da Dünya'dan ve Türkiye'den seçkin eserlerin olduğu Miniatürk'ü gezerek kısa bir Dünya turu yaşama şansı buldu. Maddi imkansızlıklardan dolayı gezme imkanı bulamadıklarını ifade eden Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu Öğrencisi Büşra Öner, "Şahinbey Parkı'nı duyduk ama hiç gelemedik. Bugün ise teleferiğe ilk defa bindim. Çok mutluyum. Şahinbey Belediyesi'ne ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

"Şahinbey Parkı'nda Eğleniyoruz" projesine seçildiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Funda Yoğun ise, daha önce görmedikleri yerleri gördüklerini belirterek, "Bugün ilk defa teleferik ve dağ kızağına bindik. Park içinde, Dünya'dan ve Türkiye'den önemli eserlerin olduğu Miniatürk'ü gezdik. Gün boyu çok mutlu olduk. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve polis ağabeylerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim