Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
 İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, saldırıda Özkan Ateşli adlı askerin şehit olduğu belirtilerek, "Güneydeniz Saha Komutanlığı’na bağlı Foça Birliği’ne ait personel servis aracına 9 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 08.00 sularında düzenlenen bombalı saldırı sonucu Özkan Ateşli adındaki bir erimiz şehir olurken, biri ağır olmak üzere 10 askeri personel ile birinci patlama sonrası yaralılara yardım için olay yerine gelen bir vatandaş ikinci patlamada yaralanmıştır" denildi. 
İzmir Valisi M. Cahit Kıraç ile Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra Menemen Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı askerlerle ilgili bilgi aldığı kaydedildi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgen'in de İzmir'e gelerek yetkililerden bilgi aldığı ve hastanelerdeki yaralıları ziyaret ettiği belirtilen açıklamada, "Olayın ardından saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak amacıyla bölgede başlatılan arama tarama çalışmaları sürdürülmektedir. Menfur saldırıyı kınıyor, şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz" denildi.









izmir haberleri
Editör: TE Bilişim