Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
 Motodrag antrenörü olan babası Mehmet Yeşil ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden şampiyon yarışçı, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve yardımcısı Ahmet Ordu ile başarının sevincini paylaştı.
Konya’daki yarışların yapılan sabotaja rağmen engellenemediğini ifade eden Ödemiş Emniyetspor motodrag antrenörü Mehmet Yeşil, “Yaşanan sıkıntılar nedeniyle yarışlar gecikti. İsmail’in birinci olduğu yarış neredeyse karanlığa kalıyordu. Ancak nos ve turbo gibi her türlü eklentinin serbest olduğu Super Street kategorisinde güçlü rakibimizi geride bıraktık. Yapılan engellemeler işe yaramadı. Rakiplerimiz kendilerinden çok emindi. Buna karşın biz hafta içi Emniyet Müdürümüz Adil Metin ve Müftümüz Mustafa Bilgiç’in verdiği moralle Konya’ya gidip söz verdiğimiz başarıyı elde ettik. Onların verdiği moral adeta doping oldu” diye konuştu.
Motodragda Ödemiş adının her geçen gün daha sık telaffuz edilir hale geldiğini söyleyen Yeşil, “Şu an Türkiye’nin en güçlü motorlarının yarıştığı kategoride en ön sıradayız. Bu sadece bizim için değil Ödemiş için bir gurur. Ödemiş’te bu yarışlar yapıldığı takdirde çok daha fazla sayıda kupamız, şampiyonumuz olacak. Bu pist gençlerin yollarda sürat yapmak yerine pistlere gelerek burada eğitimini alıp, güvenlik önlemini alıp sürat yapmalarına imkan tanıyacak. Bu şekilde İsmail gibi onlarca gencimiz yetişebilecek. Bu pistin Ödemiş’te yapılmasından bir adım bile geri dönüş yok. Bu pistin yapılacağından kuşkumuz da yok. Pist yapıldığı takdirde hem Avrupa takviminde yer alacak. Hem Mayıs’tan Ekim’e kadar ayda en az iki yarış düzenlenecek. Sadece motodrag değil otomobillerin yarıştığı otodrag yarışları da Ödemiş’te gerçekleştirilecek. Bu nedenle bu pisti biz torunlarımıza miras olarak görüyoruz” dedi.
Ödemiş Emniyetspor adının kürsüye birincilikle çıkmasının önemine vurgu yapan İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ise, “Birincilik haberi bizler için de büyük sevinç kaynağı oldu. İlçemizin adının başarıyla duyurulması, gençlerin örnek alabileceği bir sporcuya sahip olmamız bizim için şans. İsmail Yeşil motosikleti kurallarıyla kullanan, sadece pistte sürat yapan normal trafikte tüm gençlere örnek bir isim. Bundan sonra da başarılarıyla bizi gururlandıracağına inanıyorum. Yeşil ailesini özverili çalışmalarıyla elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum” diye konuştu. 

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim