Seferihisarlılar’dan “Tunç Soyer Mülklerimize Resmen Çöküyor” tepkisi Seferihisarlılar’dan “Tunç Soyer Mülklerimize Resmen Çöküyor” tepkisi
 Belediye mülkiyetinde Sığacık Teos Marina’nın tam karşısındaki iki parselden oluşan taşınmaz için ihale, 2 Ekim saat 11.00’de Seferihisar Belediye Başkanlığında yapılacak. Arsalar, kapalı teklif usulü (artırma) ile satılacak. 3 bin 837 metrekarelik taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında spor alanında kalıyor. 2 bin 82 metrekarelik diğer parsel ise yine 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nda turizm tesisi alanında. Taşınmaz malların toplam muhammen bedeli KDV hariç 3 milyon lira olarak belirlendi.
Sağlık Tesisi imarlı 1,914 m2 diğer arsa ise önümüzdeki günlerde belirlenecek tarihte ihaleyle satılacak. Arsa 1 Milyon TL bedelle satışa çıkacak. 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planında “Sağlık Tesisi” imarlı olan arsada 3 kat yapılaşma izni olacak. Arsada sağlık merkezi, yaşlı bakım evi gibi sağlık tesisini kapsayan birçok yapılaşmaya izin verilecek.
İhale tarihi önümüzdeki günlerde Seferihisar Belediyesi tarafından duyurulacak.

Editör: TE Bilişim