Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
Toplumsal olaya müdahale eden Şortland tipi araç içerisinde kalp krizi geçirerek Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra bir kaç kez kalbi duran ve Fırat Üniversitesi'nden askeri helikopterle getirilen kalp pilinin takıldığı Küçüktağ, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Küçüktağ'ın şehit olduğu haberini alan meslektaşları hastane önüne gelerek büyük üzüntü yaşadı. Elazığ nüfusuna kayıtlı olan Küçüktağ'ın hastanede eşinin ölüm haberi alan eşi sinir krizleri geçirdi. Şehit polis memurunun eşini Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz’ın eşi teselli etti.

Tunceli Valisi Yusuf Hakan Güner’in hastanede şehit polis memurun ölümüne ilişkin gazetecilere açıklama yaptı. Vali Güner, yaptığı açıklama şunları söyledi: “Başımız sağ olsun, cenabı Allah devletimize ve aziz milletimize zarar vermesin.

Bugün bir genç polis kardeşimizi görev başında halkımızın huzur ve sükunu için devletimizin bekası için görev yaparken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Başımız sağ olsun polis teşkilatımıza, burada beraber kader birliği yaptığımız,halkımıza hizmet yapmak için beraber çalıştığımız bütün arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum.

Bugün ilimizde meydana gelen toplumsal olaylarda, gösterilerde emniyet teşkilatımızın görevi esnasında şortland diye tabir edilen aracın içinde polis kardeşimiz rahatsızlanıyor.Anında hastaneye sevk ediliyor, hastanede gerekli müdahaleler, kart pil de dahil olmak üzere yapıldı. Ancak maalesef şehit oldu.Hayata döndüremedik.

Ben bütün emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize ve aziz devletimize başsağlığı diliyorum.
Polis memuru Ahmet Küçüktağ’ın kesin ölüm sebebi Elazığ Adli Tıp’ta incelmenin ardından belli olacak.



Editör: TE Bilişim