Bavul İçinde Ceset Bulundu ! Bavul İçinde Ceset Bulundu !
Törende Doğan’ın aynı zamanda mesai arkadaşı olan ağabeyi ile yakınları gözyaşlarına boğulurken,ablası sinir krizi geçirdi.Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Çağrı Doğan ve sağlık personeli Sadık Yücedağ, Basın Ekspres bağlantı yolunda meydana ya gelen kazaya müdahale ederken, ticari taksinin çarpması sonucu yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan polis memuru Doğan ve sağlık personeli Yücedağ hayatını kaybetmişti. Şehit Polis Memuru Çağrı Doğan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait cenaze nakil aracıyla Adli Tıp’tan alındı. Cenaze, eskort eşliğinde Bakırköy’deki Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Burada düzenlenen törene şehidin babası Coşkun Doğan, ablası Selver, ağabeyi Volkan ve kardeşi Çağlar ile İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehidin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Şehit polis memurunun annesinin ise acı haber üzerine fenalaştığı için törene gelemediği belirtildi. Törende şehidin kardeşleri ve babası gözyaşlarına boğuldu. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit polis memuru Çağrı Doğan’ın babası ve yakınlarına taziyelerini iletti.
YARALILARA YARDIM EDERKEN ŞEHİT OLDU

Çağrı Doğan’ın ağabeyi Volkan ile birlikte 1 yıl önce Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde göreve başladığı öğrenildi. Volkan Doğan’ın performansı dikkate alınarak bir hafta önce Güven Timleri’nde görevlendirildiği belirtildi. Çağrı Doğan ve mesai arkadaşlarının dün gece tesadüfen kazayı gördükleri ve kendi bölgeleri olmamasına rağmen yardıma gittikleri öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit Çağrı Doğan’ın daha 21 yaşında olduğunu belirterek, yaralılara yardım etmek isterken şehit olduğunu söyledi. Çapkın, Doğan ve arkadaşının polis aracını da yolun karşısında bırakarak yaralılara yardıma koştuklarını belirterek, “Bu olayda 11 kişi yaralandı, 2 kişi görev şehidi oldu. İki kardeş bu şehirde yan yana, omuz omuza görev yaparken, böyle bir olay gerçekleşti. O bizim şehidimiz. Hepimiz onu gönüllerimize gömdük. Onun boşluğunu ağabeyi dolduracak” dedi.

Yapılan törenin ardından şehit polisin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Osmaniye’ye gönderildi.
Editör: TE Bilişim