Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu

Cumhur  İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan kendisini televizyona davet eden Kemal Kılıçdaroğluna

Referans olarak baktığımız da Kılıçdaroğlu'nun herhangi bir referansı yok. Adama sorarlar; 11 tane büyükşehir belediye başkanlığın var, eser olarak ortaya ne koydun? 15 kez seçime girip hepsini kaybettin. SSK'yı batırdın. 

Niye kaybediyorsunuz? Bu millet durup dururken sizi reddetmiyor.
; Şimdiye kadar CHP Genel Başkanı’yla masaya oturup da istediğinden daha fazlasını almadan kalkan hiç kimse olmadı.

“Belki bize de bir şey düşer” diye gelen herkes cebinde mebzul miktarda milletvekilliğiyle, cumhurbaşkanı yardımcılığıyla, üçer beşer bakanlık sözüyle çıktı.

Elinde boş senetle CHP’nin kapısına dayanan herkes CHP Genel Başkanı’ndan imzayı kopardı, üzerine rakamı da bizzat kendisi yazdı. CHP Genel Başkanı sırf koltuğunu korumak için son 4 ay içinde tarihte eşi benzeri görülmemiş tutarsızlıklara imza attı. Kendi tutarsızlıklarını ve ilkesizliklerini örtmek için yalana sarılanların derdinin ne olduğunu biliyoruz.

Ne yaparsanız yapın; terör örgütleriyle iş birliğinizi unutturamayacaksınız. Ne yaparsanız yapın; şahsi ikbaliniz için partinizin milletvekilliklerini pazara çıkardığınızı, önünüze gelene makam ve mevki sözü verdiğinizi unutturamayacaksınız.

Ne yaparsanız yapın; bu ülkenin çıkarlarını uluslararası arenada pazarlık meselesi haline getirdiğinizi unutturamayacaksınız. Milletimiz, 28 Mayıs’ta bunların hesabını sizden sandıkta soracak.

Daha iki hafta öncesine kadar bedava ev vadettiği insanları, oy vermediği için kapı dışarı eden vicdansızlık örneği var.

Editör: Ersin USTA