Şeyma Subaşı ve Meedo boşandı!
Şeyma Subaşı, 2018 yılında Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, 2022 yılında İstanbul’da nikah masasına oturmuş, ardından Fas’ın Marakeş şehrinde görkemli bir düğün yapmıştı. Balayı için Japonya ve Bali’yi tercih eden çift, ultra lüks hayatlarıyla dikkat çekmişti.

Ancak bu evlilik de uzun sürmedi. Şeyma Subaşı, sosyal medyada paylaştığı bir videoda parmağındaki yüzüğün olmadığı görülünce boşanma iddiaları ortaya çıkmıştı. GÜNAYDIN yazarı Ömer Karahan, çiftin boşanma dilekçelerini verdiklerini ve aralarında sevgi bağının kalmadığını belirttiklerini yazmıştı.

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi Burak Ateş mi?
İddiaya göre Şeyma Subaşı, daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırmış. Yeni sevgilisi ise iş insanı Burak Ateş.

Burak Ateş’in ismi akıllara başka soru işaretlerini de getiriyor. Çünkü Burak Ateş, Meedo ile Marakeş’te yapılan düğüne sadece 15 kişiden biri olarak davet edilmişti. Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olduğu söylenen Burak Ateş’in düğünde nasıl bir rol oynadığı merak konusu.

Burak Ateş’in kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Sosyal medyada çok fazla paylaşımda bulunmayan Burak Ateş’in iş hayatında ne yaptığı ve nerede yaşadığı da gizemini koruyor.

Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Editör: Ersin USTA