Eşi ve Çocuğunu Rehin Aldı Eşi ve Çocuğunu Rehin Aldı
Kan bağışıyla ilgili bilgi veren Vali Musa Çolak, Siirtli vatandaşlara ve kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarına seslenerek, sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı kan bağışında bulunmalarını istedi. Vali Çolak, "Gelin kan verin siz de bir hayat kurtarın. Vereceğimiz kan ile, insanların hayatlarını kurtarabiliriz. Kan vermek, bir hayır işidir. İnsanlığa faydalı olan hayırlı bir hizmettir. Sağlıklı insanlarımız kan vererek sağlıklarını koruyabilirler. Bir insana hayat vermek, tüm insanlığa hayat
vermeye benzer" dedi.
Kızılay Siirt Şube başkanı Yener Tanık ise Vali Çolak'ın kan vererek herkasa örnek bir davranış sergilediğini ifade ederek, "Kan kampanyamız sağlıklı kan verebilecek tüm vatandaşlarımıza açıktır. Kamu kuruluşlarının kampanya ya dahil eden ve bizlerle her zaman beraber olan ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı Vali Musa Çolak' a teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra Valilik giriş katında kurulan kan merkezi stantlarında Vali Musa Çolak ve diğer kurum çalışanları kan verdi. Siirt Kızılay şubesince düzenlenen kan kampanyası programına; Vali Musa Çolak, Vali yardımcıları, Erkan Kalender, Mustafa Pala, Gürbüz Saltaş, Siirt Kızılay şube başkanı Yener Tanık, kurum il müdürleri ve Valilik çalışanları katıldı.
Editör: TE Bilişim