Beratcan'ın anne ve babası ifadeleri için emniyette Beratcan'ın anne ve babası ifadeleri için emniyette
Olay, Kulaksız Dörtyol mevkii, Çeşme Durağı’nda 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında sözlü sataşmanın ardından kavga çıktı. Silahlı kavgada yaralanan Burak Can Karamanoğlu (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hüseyin Taşbaşı (31) elinden, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralandı.
İSTANBUL VALİLİĞİ’DEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili valilikten şu açıklama yapıldı:

“Bu akşam saat 22.30 sularında Beyoğlu ilçesi, Kulaksız Dörtyol mevkii, Çeşme Durağı mıntıkasında iki grup arasındaki sözlü sataşmaların daha sonra silah kullanılan bir kavgaya dönüşmesi sonucunda 1992 doğumlu Burak Can Karamanoğlu adlı genç hayatını yitirmiş, yine bu silahlı saldırı sonucu 1983 doğumlu Hüseyin Taşbaşı el ayasından, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmış olup yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Fail ya da faillerin yakalanması yönünde emniyet birimlerimiz tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi paylaşıyor, yaralı yurttaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

BAYGINLIK GEÇİRENLER HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan, Taksim’de göstericiler ile polis arasında çatışmalar gece geç saatlere kadar devam etti. Biber gazından etkilenen bazı vatandaşlar baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren vatandaşlara ilk müdahaleyi olay yerindeki sağlık ekipleri yaptı. Bu kişiler daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

OKMEYDANI’NDA SİLAHLI SALDIRININ OLDUĞU YERDE OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Beyoğlu'nda Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili protestolarda çıkan silahlı çatışmada bir kişi ölmüş 2 kişi yaralanmıştı. Konuyla ilgili çalışma başlatan polisler inceleme yaptı. Olayın çıktığı caddede inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri çok sayıda kovan buldu. Polis, olayla ilgili şüphelileri aramaya başladı.

Editör: TE Bilişim