Altay’ın Kabusu devam Ediyor Altay’ın Kabusu devam Ediyor
 Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'nin arayı açtığını ve iyi oynadığını belirterek, "Fenerbahçe'yi bir tarafa diğer takımları bir tarafa ayırmak lazım. Aşağısı için lig gerçekten zor olacak" dedi.

İkinci yarının ilk maçında Kasımpaşaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Kardemir Karabükspor, hafta sonunda sahasında karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek taraftarlara stadı doldurmaları çağrısında bulundu. Kafkas, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımızdan coşkulu bir şekilde takımlarını desteklemelerini istiyorum. Çünkü bu maç bizim nereye oynayacağımızı, seviyemizi belirleyecek bir maç olacak.

Onun için ben, oyuncularım ve camiamız ayrı bir önem veriyoruz. Eğer bu maçı kazanabilirsek daha farklı yerlere oynayacağımızı düşünüyoruz. Çok kesin bir şeyler söylemek istemiyorum ama gidişatımız iyi. Tek üzüntümüz kart cezalısı Mabila'nın bu maçta oynayamayacak olması."


FENERBAHÇE ARAYI AÇTI

Fenerbahçe'nin arayı açtığını, iyi oynadığını ve kazanma arzusu olan bir takım olduğunu ifade eden Kafkas, Fenerbahçe'yi yakalamanın zor olacağını söyledi. Kafkas, şöyle dedi:

"Aşağısı için lig gerçekten çok zor olacak. Fenerbahçe'yi bir tarafa, diğer takımları bir tarafa ayırmak gerekiyor.

Bizim ne yapacağımız önemli. Takımın genel durumu oldukça iyi. Fakat bunu sezon sonuna taşımak lazım. Ligi nerede bitireceğimiz önemli. Nasıl oyun oynadığımız önemli. Yolumuz iyi. Bu yoldan sapmadan her maçı kendi içinde değerlendirerek Karabükspor'u en iyi yere getirmek istiyoruz."

Sportif başarının yanında tesisleşmenin de önemli olduğunu vurgulayan Kafkas, bununla ilgili düşüncelerini kulüp başkanı ile paylaştığını, Karabükspor Akademisi'ni kurmanın kendisi için öncelikli hedef olduğunu kaydetti. Kafkas, en büyük idealinin Karabükspor'a kalıcı bir şey bırakabilmek olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilişim