Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
Buz Hokeyi Erkekler Süper Ligi'nde Zeytinburnu Belediyesi'ni 12-4 mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, ligdeki ikinci maçını da galibiyetle tamamladı. İlk hafta maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni 25-0’lık skorla yenerek sezona hızlı bir giriş yapan mavi-beyazlılar, Zeytinburnu Belediyespor'u da farklı geçti. Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içindeki Buz Sporları Salonu’nda yapılan karşılaşmada baştan sona üstün oynayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk devreyi 3-2 önde tamamladı. İkinci bölümde farkı daha da açan İzmir temsilcisi skoru 8-3’e taşıdı. Etkili oyununu son devrede de sürdüren Büyükşehir, mücadeleyi 12-4 önde tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediyespor'un gollerini Burak (2 ) Serkan (2) Yusuf (2) Andy (4) Alec ve Alper kaydetti. Konuk ekibin golleri ise Doruk (2) Alihan ve Yavuz'dan geldi.
Lige 25 Ocak Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 26 Ocak Pazar günü Zeytinburnu Belediyesi-İzmir Büyükşehir Belediyesi maçlarıyla İzmir'de devam edilecek.

Editör: TE Bilişim