Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
 Süper Kupa maçıyla ilgili olarak bugün gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantıs'nın ardından Kayseri Valisi Orhan Düzgün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Orhan Düzgün yaptığı açıklamada, 11 Ağustos tarihinde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yaptıklarını söyledi. Düzgün, "İnşallah, 11 Ağustos’ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı bayram havasında olur. Türkiye’nin en iyi kulüplerinden ikisinin Kayseri’de maç oynayacak olması Kayseri açısından çok güzel olacak. Kadir Has Stadyumu, 33 bin kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin en iyi stadyumlarından bir tanesi. Taraftarların maça ilgisi çok büyük. Biletlerin satışa çıkmasının ardından 2 saat içerisinde tükenmesi bu maça olan ilginin bir göstergesi” diye konuştu.
Stadyum içerisinde ve dışında çeşitli önlemeler alacaklarını belirten Düzgün, "Trafik denetimlerinin alınması için önemli görevler düşüyor. Bunun için gerekli tedbirleri alıyoruz. Ben, maça gelecek taraftarlarımızın güler yüzlü gelip, stattan güler yüzlü ayrılmalarını arzu ediyorum. Bu maçın Kayseri için güzel bir imkan olduğunu düşünüyoruz. Yaklaşık 3 bin polis stat içinde ve dışında görev alacak. Maçta ayrıca bin özel güvenlik görevlisi görev alacak. Ben Süper Kupa maçının bayram havasında geçeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim