Yolcu otobüsü şarampole devrildi: ölü ve yaralılar var Yolcu otobüsü şarampole devrildi: ölü ve yaralılar var
 Suşehri Belediyesi ve Bem-Bir Sen arasında yapılan görüşmeler sonunda memura 450 TL iyileştirme yapılacak. 
Suşehri Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında sürdürülen toplu iş görüşmeleri kapsamında Belediye Memurlarının maaşlarına sosyal denge zammı olarak aylık net 450 TL iyileştirme yapılması imza altına alındı.
Suşehri Belediyesi Başkanlık makamında, Ben-Bir Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu ve Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel arasında imzalanan toplu sözleşmede, 32 memur için verilen aylık 450 TL iyileştirme protokolü imzalandı.
Belediyede çalışan memurlarının iyileştirme konusundaki haklı talepleri karşısında sessiz kalmak istemediklerini söyleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Günümüz koşullarında memur çalışanlarımızın içinde bulundukları durumu yakından takip eden birisiyim. Gönül isterdi ki bu rakam daha yüksek olsun, bütçemiz ve imkanlarımız doğrultusunda, mahalli idareler seçimine kadar aylık 450 TL iyileştirme yaparak çalışanlarımıza katkıda bulunmak istedik. Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Memurlarımızdan isteğimiz, günün şartlarına göre yapılan iyileştirme karşısında daha özverili çalışacaklarına inanıyorum." dedi.
Ben-Bir Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, “Suşehri Belediyesinin memur çalışanlarına yönelik maaşlarına iyileştirme yapmak için ciddi adım atmasını birçok belediyemize örnek olması açısından önemsiyoruz. Sayın başkanımız Sedat Sel’in Bayram öncesi çalışanlarına bir katkı sunmasına memur arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın memur arkadaşlarımızın sıkıntılarımıza mehlem olmaya çalışması bu konuda olumlu yaklaşımı bizleri mutlu etti" dedi.

İzmir Haber 

Editör: TE Bilişim