Ümit Özlale Karşıyaka'ya Çıkarma Yaptı Ümit Özlale Karşıyaka'ya Çıkarma Yaptı
 CHP Karşıyaka ilçe örgütü, yerel seçimlere 8 gün kala Dayanışma Gecesi düzenledi. Bostanlı Altınbalık'daki geceye Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, iş dünyasının tanınmış isimleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile birlikte 250 konuk katıldı. Hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nın söylendiği gecede "CHP, Karşıyaka'da tek yürek" mesajı verildi.

"REKOR KIRACAĞIZ"

Seçimler öncesi tempoyu artıran ve "rekor oy" parolasıyla, Karşıyaka'da girmedik kapı, sıkmadık el bırakmayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, 30 Mart'ta tarih yazacaklarını söyledi. Hayata geçirecekleri projelerle Karşıyaka'ya çağ atlatacaklarını belirten Akpınar "Atılan her bir oyun sorumluluğunu taşıyacağım ve güveninize layık olacağım. Benim arkamda 'dayım' yok.

Örgüt, emekçiler ve halk var. 30 Mart gecesi, 300 bin Karşıyakalı ile sokakta olacağız ve ülke rekorunu kıracağız. Tarihi oyla yeniden yerelde iktidar olacağız. Belediyeyi sokakta yöneteceğim. Sandıkta birleşelim ve TBMM'de okutmadıkları yolsuzluk fezlekesini, 30 Mart'ta sandıkta okuyalım. 1923'le hesaplaşması olanlardan hesap soralım" dedi.

GÜNAY'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, geçtiğimiz günlerde baba acısıyla sarsılan CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'a taziye ziyaretinde bulundu. Akpınar'ın, Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ndeki seçim çalışmasına eşlik eden Günay, "Kenan Akpınar yakın arkadaşımdır ve ölümü büyük kayıptır. Hüseyin'i gençlik yıllarından beri tanırım. Bana baba yadigarıdır.

Kenan kardeşim, oğlunun başkan olduğunu göremedi ama 30 Mart gecesi ruhu bunu hissedecektir" diye konuştu. Dernek yönetimi de Akpınar'ı destekleyeceklerini söyledi. Akpınar, gün boyunca Donanmacı, Alaybey ve Tuna mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Editör: TE Bilişim