Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
 Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 6 yıldır Milli Takımların resmi tedarikçisi Teknosa’ya teşekkür ederek, “A Milli Takımımız, Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda 2 hafta içerisinde önce deplasmanda Andorra, ardından da evimizde Macaristan ile karşılaşacak. Bugün burada Teknosa ile birlikteliğimizi 4 yıl daha uzatıyoruz. Yapmış olduğumuz bu anlaşma, Teknosa’nın Federasyonumuza ve Milli Takımımıza olan güvenlerini göstermiş, Milli Takımımızın, Brezilya yolundaki karşılaşmaları öncesinde artı moral kazandırmıştır. Ülkemizin iki önemli değerinin almış olduğu devam kararı; Federasyonumuza, Milli Takımlarımıza, Teknosa’ya ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. 
Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise, “Başarılarıyla her zaman göğsümüzü kabartan Milli Takımımıza, uzman olduğumuz konuda destek vermekten gurur duyuyoruz. Ülkemizin dünyadaki başarılarını destekliyoruz. Türkiye’nin markası olarak Türkiye ile tek yüreğiz ve bu çerçevede 2007 yılından bu yana sağladığımız desteği sürdürmekten dolayı çok mutluyuz. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören nezdinde tüm TFF yönetimine, bu güzel işbirliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
Konuşmaların ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Teknosa’yı 4 yıl daha “Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi” yapan anlaşmayı imzaladı. 
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, anlaşmanın anısı olarak Mehmet T. Nane’ye, sırtında TEKNOSA yazan 12 numaralı A Milli Takım formasını hediye etti.
Editör: TE Bilişim