Motosiklet Traktöre Çarptı:1 ölü, 1 yaralı Motosiklet Traktöre Çarptı:1 ölü, 1 yaralı
Tire Devlet Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanları, Gaziantep'te Dr. Ersin Arslan'ın öldürülmesini siyah kurdele takarak protesto etti. Bir açıklama yapan Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali, "Gaziantep Cengiz Gökçek Hastanesi'nde bir saldırı sonucu ağır yaralanan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan, maalesef hayatını kaybetmiştir. Büyük bir fedakarlık örneği göstererek büyük bir azim ve özveri ile çalışan bir meslektaşımızın, ansızın bu şekilde hayatını kaybetmesinden dolayı
Tire Devlet Hastanesi sağlık çalışanları olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz.

Türkiye'de sayımız yetersiz olduğu halde büyük bir fedakarlık göstererek, gücümüzün üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın bir sağlık çalışanlarına fedakarca çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ama maalesef toplumumuzun içerisinde şiddetli alışkanlık haline getirmiş kişiler bulunmaktadır. Birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, bu kişilere karşı mücadele ederek bu gibi insanları içimizden ayıklayacağız.

Ama özellikle medyanın sağlık çalışanları ile toplumumuzun arasındaki sevgi bağlarını kuvvetlendirmek için gerekli hassasiyeti göstermesi biz sağlık çalışanları çok mutlu edecektir. Hayatını kaybeden değerli meslektaşımız Dr. Ersin Aslan'a, Tire Devlet Hastanesi sağlık çalışanları olarak Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim