Anaokulu öğrencilerine boyama kitabı armağan edildi Anaokulu öğrencilerine boyama kitabı armağan edildi
Edinilen bilgiye göre, Tire OSB’de tıbbi malzemeler üreten bir fabrikada Üretim ve Planlama Müdürü olarak görev yapan evli ve 1 çocuk babası Tuncay Güryıldız (39), aynı fabrikada Üretim Sorumlusu olarak çalışan Endüstri Mühendisi Hasan Aksoylu (27) ile birlikte 35 YKP 07 plakalı özel otomobil ile Kuşadası’ndan Tire’ye dönüyordu.

Çayırlı köyü yakınlarında iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücü Aksoylu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önündeki keskin virajı alamayan sürücü, şarampole uçtu. Tarla içinde bir ağaca çarparak ters dönen otomobilde Tuncay Güryıldız olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan hafif yaralı kurtulan sürücü Aksoylu ise 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. Sürücünün, direksiyon başında uyuklamış olabileceği öne sürüldü.
Acı haberi alan fabrika çalışanları ise hastaneye akın etti. Tuncay Güryıldız’ın hayatını kaybettiğini öğrenen eşi Emine Özek Güryıldız ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Tire Jandarması kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Güryıldız'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Güryıldız'ın cenazesinin, yarın öğle namazının ardından Bornova Merkez Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.


Editör: TE Bilişim