Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
İzmir’in Bornova ilçesinde görev sırasında şehit düşen polis memuru Tolgahan Önal için İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Önal, dün kontrol için motosikletli bir sürücüyü durdu, bu sırada emniyet şeridinden kontrolsüz ve süratli bir şekilde gelen TIR sürücüsü polis memurunu fark etmeyerek, kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileri sürüklenen polis memuru, olay yerinde can verdi.

İZMİR EMNİYETİNDE YAS VARDI

Dün şehit düşen Tolgahan Önal için İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende matem havası vardı. Isparta’da yaşayan şehit polisin ailesi de törene katılmak için İzmir’deydi. Şehit annesi ve babasının güçlükle ayakta durduğu görülürken, acılı aileyi İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve şehit polisin mesai arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Şehidimizi son yolculuğuna uğurlamak için toplandık. Trafik kontrolü yaptığı esnada, emniyet şeridi ihlal eden bir kamyonun çarpması sonucu görev başında şehit olmuştur. Büyük mücadele içinde olduğu trafik terörünün kurbanı olarak aramızdan 29 yaşında ayrılmıştır. Yer ve mekan tanımaksızın görev ifa eden bir teşkilatın değerli bir mensubunu daha, makamların en yücesi olan şehitlik rütbesi ile uğurlarken, bu ülkeye hizmet uğruna canını seve seve feda edebilen, böyle güzel bir evlat yetiştirdikleri için şehidimizin değerli ailesine, teşkilatım adına huzurlarınızda minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Ayrıca şehit polisin cenaze törenine katılanlar arasında, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Adayı Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir emniyetinden birçok görev arkadaşı ve askeri yetkililer vardı.

ŞEHİT POLİS MEMLEKETİNE UĞURLANDI
Şehit polis memuru Tolgahan Önal yapılan törenin ardından memleketi Isparta’ya uğurlandı. Önal, görev arkadaşlarının omzunda cenaze arabasına götürülürken, şehidin anne-babası, kardeşleri ve akrabaları gözyaşları içinde kaldı. Şehit polis, törenin ardından, defnedilmek üzere Isparta’ya uğurlandı.
Editör: TE Bilişim