Torbalı Belediyesi TEOG'a Sponsor Oldu Torbalı Belediyesi TEOG'a Sponsor Oldu

Torbalı'da Atatürk Gecesi

Torbalı Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği'nin düzenlemiş olduğu Mustafa Başgülşen' in sunumuyla "Atatürk" isimli tek kişilik gösteri Torbalı' da sergilendi. Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşları ile başlayan ve vefatına kadar geçen askeri ve siyasi hayatı'nın anlatıldığı Mustafa Başgülşenin gösterimi ilgiyle izlendi.Dernek binasında yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik zaman zaman  duygusal anların yaşanmasına sahne oldu.
Açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Kerim Serbest "Değerli hemşerilerimiz bu akşam sunacağımız tek kişilik sunumla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bilmediğimiz bir çok yönünü öğrenme fırsatı bulacaksınız.Bizlerde buna vesile olduğumuz için ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Katılımlarınız için ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Düzenlenen etkinliğe İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Ali Akyüz ve yönetimleri katıldı.
Gecenin sonunda gösterimi yapan Mustafa Başgülşen'e plaket ve çiçek sunumu yapıldı. Mustafa Başgülşen'de Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatmak bir marifet ama sizler kadar ilgiyle dinlemekte bir marifettir.Bundan dolayı ilginize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim