MHP Milletvekili Adayından Torbalı Çıkartması MHP Milletvekili Adayından Torbalı Çıkartması
Çalışmalar kapsamında bugüne kadar daire amirlerine brifing verildi, muhtarlar dinlenildi, sokakta çeşitli çalışmalar yapıldı.
Belediye Meclis Toplantı Salonunda proje hakkında belediye personeli bilgilendirildi. Bu proje ile Ege Üniversitesi Öğretim üyeleri Torbalı Belediyesinin önümüzdeki 5 yıl içinde yapacağı hizmet, yatırım ve hedeflerini planlayacaklar. İlçenin 5 yıllık gelişimini planlayacak olan uzman ekibin başında Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müge Elden bulunuyor.

ÖNCE ORTA VE UZUN VADELİ AMAÇLAR PLANLANACAK


Hazırlanacak olan plan ile kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımları planlanacak. Planlı çalışmanın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Şubat ayı içerisinde Ege Üniversitesi ile stratejik plan hazırlanması için protokol imzaladık. Önümüzdeki birkaç ay içinde tamamlanmasını beklediğim plan ile ilçemizin gelişimini, yatırımlarımızı planlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu işi en iyi yapan kurumlardan biri Ege Üniversitesi, biz de kendileriyle protokol imzaladık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘HİZMETİ EN İYİ ŞEKİLDE ULAŞTIRMAK İÇİN PLAN BELİRLEYELİM’

Belediye meclis salonunda, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi yetkililerinin, belediye personeli ile yaptıkları toplantıya da katılan Belediye Başkanı R.İsmail Uygur, “Konusunda uzman Ege Üniversitesi yetkilileri ile 5 yıllık stratejik plan hazırlıyoruz. Bu plan belediyemizin kurumsallaşması için önemli bir adım. Siz de fikir ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde paylaşın. Sorunlarınızı iletin. Şikâyetleriniz varsa bildirin. Önce nerede olduğumuzu belirleyelim, sonra da varmak istediğimiz hedeflerimizi belirleyelim. Hizmeti en iyi şekilde ulaştırmak için de stratejik planımızı belirleyip, planlı ve programlı bir şekilde hareket etmeliyiz. Kurumsallaşma adına attığımız bu adımları sürdürüp, ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeliyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim