Su dolu geçitte araç kaldı Su dolu geçitte araç kaldı
TTO'da 15 Mayıs’ta gerçekleşen organ seçimlerinin ardından, meclis üyeleri tekrar sandık başına giderek yönetim kurulunu seçti. 7 komitede gerçekleşen organ seçimleriyle, oda meclis üyeliğine seçilen 20 kişinin oy kullandığı seçimlerde yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeleri belirlendi. Torbalı İlçe Seçim Kurulu denetiminde yapılan seçim sonucunda TTO'nun eski meclis başkanı Abdulvahap Olgun Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na; eski yönetim kurulu Başkanı Behçet Çınar ise TTO Meclis Başkanlığı’na seçildi. 
TTO Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Abdulvahap Olgun, ilk açıklamasında destek veren herkese teşekkür etti. Olgun, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimde büyük katılım oranı ile alanımızda Türkiye rekoru kırdık. Türkiye’nin en genç meclisini oluşturduk ve bu enerji ile yolumuza devam edeceğiz. Bu, bize Allah’ın bir ihsanıdır. Güzel bir seçim oldu. Hayırlısı ile önümüze bakarak birlik beraberlik içinde çalışacağız. Üstlendiğimiz sorumluluğu çok iyi bilerek yönetime tekrar talip olduk ve seçildik. Yeni yönetim, bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Yeni Meclis Başkanı Behçet Çınar da, “Geldiğimiz noktayı sürdürmek ve koyduğumuz hedeflerimizi tamamlamak için bu görevi bir dönem daha üstlenmek istedik. Üyelerimizin güvenoyu ile bir dönem daha vize aldık. Seçim sürecinde seçimlerin doğasından kaynaklanan çekişmeler olsa da, bu sürecin sonunda üyelerimizin desteği ve güveniyle seçimleri kazandık. Bir dönem daha bize güvenerek oy veren tüm üyelerimize şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra zaman, bizim için göreve devam zamanıdır. Seçim süreci bitmiş, görev süreci başlamıştır. Yeni dönem ilçemize ve iş dünyasına hayırlı olsun” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim