9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar 9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar
Dört yıl önce 17 yıllık başkanı deviren mevcut yönetim, bu seçimi de kazandı. 1. Meslek Komitesi'nde ise oylar eşit çıkarken, isimler üzerinden tek tek kura seçimi yapıldı. Seçimlere mavi listeyle giren Çınar ile Olgun ve mevcut yönetimi, beyaz listeyle üyelerin karşısına çıkan Diyalog Grubu’na karşı yarıştı ve güven tazeledi. Aktif kayıtlı bin 800 üyeye sahip Torbalı Ticaret Odası'nın seçimlerine katılım oldukça yüksek oldu. TTO Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Çınar ve Meclis Başkanı Abdulvahap Olgun’un hazırladığı liste ile 17 yıl başkanlık yapan eski başkan Muzaffer Sekban’ın listelerinin yarıştığı seçim sonucunda kazanan taraf, mevcut yönetim ve ekibi oldu. TTO Meclis Başkanı Abdulvahap Olgun, tekrar güvenoyu alındığını belirterek üyelere teşekkür etti.
POLİS MÜDAHALE ETTİ
Seçim sonrası kazanan listenin kutlamaların yanı sıra gerginlikler de yaşandı. İki grup taraftarı üyeler arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada bıçak da çekildiği iddia edildi. Polis gerginliğe müdahale etti ve tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Olaylar polisin müdahalesi ile yatıştı.
Abdulvahap Olgun, seçim sonucunun tüm ilçeye ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi. Olgun, “Tüm üyelerimiz ve yönetim organlarımızla ilçemizin ticaretine, istihdamına ve sektörel gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Torbalı’da iş dünyasını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerde devamlılık esas olacak. Yeni projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.
4 yıldır sürdürdükleri başarılı çalışmaların meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Abdulvahap Olgun, “4 yıl önce faal, çalışan, üreten bir oda için yola çıktık ve bugün, üyelerimizden güvenoyu aldık. Bir kez daha seçilmek, görevi ve sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bu görevi bize verenlere ve Torbalılılara layık olmak için çok çalışacağız. Arkadaşlarımızla birlikte inşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel projeler gerçekleştireceğiz. Sanayi ve ticaret alanında günden güne gelişen ilçemizde marka değerler yaratmak için uğraş veriyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim