Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü
Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Hummalı bir çalışma yapan ekipler, ilçedeki bozuk yolları tek tek belirleyerek harekete geçti.

Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren belediye ekipleri, son 10 ayda 48 bin ton asfalt döktü. Öte yandan ekipler, ilçedeki 60 kilometrelik yol ise yeniden asfaltladı. 

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Görmez, Ayrancılar Egekent’te 540 ton asfalt döküleceğini, 32 bin metrekarelik ulaşım yolunda çevre düzenlemesi yapılacağını belirtti. Görmez, "Tepeköy, Atatürk, Torbalı ve Karşıyaka’dasokak, kaldırım, kavşaklarda bozukyol kalmadı. Halen devam eden Ayrancılar Egekent’te sıcak asfalt,Yemişlik’te ise parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. MuratbeyMahallesi’nde de alt yapı çalışmalarında son aşamaya gelindi" dedi.

İlçenin yazın tozdan ve topraktan, kışın çamurdan kurtulması gerektiğini aktaran Başkan Görmez, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Güvenli yaya kaldırımlar başta olmak üzere, ilçede altyapı anlamında ve üst yapı çalışmalarında tam bir seferberlik başlattık. Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin kentin her noktasına erişme gayreti içindeler.

Ayrıca bazı bölgelerin belediyecilik hizmetlerinden yeterince yararlanamadıklarını gördük. Vatandaşımızın bizlerden en fazla talep ettiği hizmetlerin başında asfalt geliyor."
Editör: TE Bilişim