9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar 9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar
Huzurevi modern yapısıyla beş yıldızlı oteli andırıyor. Bodrum katı ile birlikte 4 katlı olan bina, ekipler tarafından tamamlanmaya çalışılıyor. Modern mimarisi, çok yönlü içeriği ve muhteşem manzarasıyla bir tatil köyünü andıran Torbalı Belediyesi Huzurevi’nin alanı 5 bin 280 metrekareden oluşuyor.
YILBAŞINDA TAMAMLANACAK
Huzurevinin 5 bin 280 metrekarelik bir alan üzerine yapıldığını ve henüz kaba inşaatının devam ettiğini bildiren yetkililer, büyük ihtimalle yılbaşında binanın tamamlanacağını belirtti. Modern bir görüntüye sahip olacak huzurevi, tüm Torbalı’ya hizmet verecek. Birçok yaşlı insanın hizmetini karşılayacak olan kuruma, yapımı tamamlandıktan sonra yaşlılar alınacak. Torbalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk, artık inşaatın ince işçiliğinin yapıldığını dile getirerek, hizmete açılacak huzurevi için geri sayımın başladığını söyledi.

‘SON YILLARDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ PROJELER TORBALI’NIN GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRDİ’
Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk, ilçede birçok projeyi hayata geçirdiklerini, yapımı devam eden projeleri tamamlayacaklarını söyledi. Son yıllarda yapılan projelerin Torbalı’nın görüntüsünü değiştirdiğini belirten Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlerleyen yıllarda daha güzel projelere imza atıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Projelerimizin tümü vizyon projelerdir. Bunlardan biri de huzurevidir. En kısa sürede bitirip faaliyete geçirilmesi için hummalı bir şekilde çalışıyoruz.” 

Editör: TE Bilişim