Torbalı'da Asfaltlama Seferberliği Torbalı'da Asfaltlama Seferberliği
Yarışma için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Torbalılı minikler, herkesin göğsünü kabarttı. Belediye Başkanı İsmail Uygur da, bu önemli müsabakada ekibi yalnız bırakmadı. Minik öğrencilere moral veren Başkan Uygur, yarışmayı en ön sıradan izledi.
Farklı dallarda Türkiye genelinde yapılan yarışma, büyük bir mücadeleye sahne oldu. Konak Halk Dansları Topluluğu 86 puanla 1. olurken, Torbalı ekibi bir puan gerisinde kalarak 85 puanla 2.sıraya yerleşti. Bir puan ile birinciliği kaçıran minikler hüzünlü anlar yaşarken, onları teselli etmek ekip sorumlusu Mahmut Karagenç ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hatice Yaman’a düştü. Katıldıkları ilk yarışmada büyük bir başarı elde eden minikler, önümüzdeki yıl şampiyonluk sözü verdiler.
BU yarışmanın Torbalı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi için önemli bir tecrübe olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Çocuklarımız büyük emeklerle bu yarışmaya hazırlandılar. Her ne kadar yarışmada ikinci olsalar da bizim gönlümüzde şampiyon oldular. Bugüne kadar belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine gereken desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizi, ailelerini ve hocalarımızı bize bu gururu yaşattıkları için tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim