4 araç birbirine girdi:11 yaralı 4 araç birbirine girdi:11 yaralı
Şampiyona öncesi 26 ilden gelen 152 çocuk Kurtuluş Yolu üzerinden Yaşardoğu Mehter Takımı’yla Atatürk Anıtı’na yürüdüler. Anıtta konuşma yapan Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda koruma altında bulunan çocuk ve gençlerin sağlıklı ve disiplinli bir şekilde psiko-sosyal, bilişsel ve bedensel gelişim göstermelerine çocukların farklı illeri görmelerine ve o ilin sosyal ve tarihsel dokusu hakkında bilgi sahibi olmalarına katkıda bulunmak amacıyla Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce çeşitli, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler organize etmektedir.

Bu bağlamda çocuklarımızın yüzme sporuna olan ilgileri de göz önünde bulundurularak Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 3. Yüzme Şampiyonası’nın 2012 yılında Genel Müdürlüğümüz koordinesinde, Samsun İl Müdürlüğümüzce organize edilmesi uygun görülmüştür. Türkiye genelinde yüzme branşında eğitim alan 26 ilden katılım sağlandı. 129’u erkek, 23’u bayan olmak üzere toplam 152 çocuğumuz katılacak” dedi.

13-18 yaş arası Türkiye 3. Yüzme Şampiyonası 25-27 Haziran 2012 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılacak. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilecek.




Editör: TE Bilişim