Kaybolan Genç Ölü Bulundu Kaybolan Genç Ölü Bulundu
Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 1 aydır takip ettikleri lüks bir yata baskın için düğmeye bastı. Sabaha karşı Rodos’tan Fethiye’ye gelen kaptan Galip T yönetimindeki Amerikan bayraklı Jaguar isimli 36 metrelik lüks yata Fethiye Körfezi girişinde operasyon düzenlendi. Yat, Sahil Güvenlik 310 ve 83 botları eşliğinde Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi.

Çok sayıda polis ve jandarma tekneye çıkarak güvenlik önlemi alındı. Cumhuriyet savcılığından arama izninin alınmasının ardından teknede arama yapıldı. Teknenin kamaralarına zula edilmiş vaziyette kaçak sigaralar sahil güvenlik ve kom ekipleri tarafından saatlerce süren bir çalışma sonucu bulunup iskeleye çıkarıldı. Sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon TL'yi bulabileceği öğrenildi. Teknenin Delaware limanına bağlı olduğu ve içinde beş kişinin bulunduğu belirtildi.

Sahil güvenlik önünde bekleyen vatandaşlar olayı anlamak için beklerken, Fethiye Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer de ekiplerin çalışmasını yerinde izledi. Kaptan Galip T ile birlikte C.A isimli bir şahıs ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





Editör: TE Bilişim