Buca Belediyesi Miniklere Hayvan Sevgisi Aşılıyor Buca Belediyesi Miniklere Hayvan Sevgisi Aşılıyor
Buca Belediyesi ve İzmir Mobilyacılar Odası, Buca Belediyesi Geçici Barınma Evi'nde düzenlenen kahvaltıda buluşarak ortak bir projenin adımlarını attılar. İki kurumun işbirliği ile eşya yardımları ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılıyordu. Buca Belediyesi ve Mobilyacılar Odası bu kez “Mobilya Bankası” Projesi’nin çalışmalarını başlattı. Buca’da kurulacak bir merkezde toplanacak eşyalar ekonomik durumu uygun olmayan vatandaşlara verilecek.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Özdemir, Dernek Yöneticileri, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kater, Buca Belediyesi Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanı Ercan Geçgel katıldı.
Sosyal belediyecilikte her dönem vatandaşın yanında yer alan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Mobilyacılar Odası ile hayata geçirecekleri projenin ilk değerlendirmelerini yaptılar. Başkan Tatı, “Buca içerisinde evinde mobilya ihtiyacı olan, evlenecek ama mobilya almakta zorlanan çiftlere kadar birçok dalda ki vatandaşlara yardım sağlanacak. İzmir Mobilyacılar Odası esnafı tarafından temin edinecek ürünler Buca Belediyesinin kurduğu merkezde toplanarak, Buca Belediyesi Sosyal Hizmetler Komisyon’u tarafından belirlenmiş insanlara ücretsiz olarak verilecek” diye konuştu.
Buca Belediyesi Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Ercan Geçgel “Başkanımız Ercan Tatı ile birlikte sosyal anlamda her vatandaşımızın yanında yer alıyoruz. Komisyonumuz imkanlarımız ölçüsünde halen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyor. Bu projemiz ile oda üyeleri mobilyacıların desteğiyle yardımlarımızı artırmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim