İşçileri taşıyan kamyonette can pazarı İşçileri taşıyan kamyonette can pazarı
Bunun bir kültür meselesi olduğuna dikkat çeken Nurdoğan; “Bu bilinç çocuklarımıza ilk okuldan başlayarak aşılanmalı ve üniversite son sınıfa kadar verilmelidir. Yerli ürün kullanıldığında milli gelir ve istihdam artacak, ithalat azalacak, ihracatımız artacaktır. Bu sayede de hem işsizlik hem de cari açık azalacaktır” dedi.
Dünyayı sarsacak bir kuşak yetiştirmek için yeni neslin eğitimine çok önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Nurdoğan, “4+4+4’ün içerisinin doldurulması gerekiyor” şeklinde konuştu.
Ülke olarak 2023’te 500 milyar dolar ihracatı yakalayabileceğimize dikkat çeken Nurdoğan, “Biz Türkiye’nin bu hedefini şirket ve çalışanlar olarak benimsedik. Ülkemiz büyüyor. İstikrarlı şekilde kalkınıyor. Türkiye, bölgesel bir güç ve karizma haline geldi. Güvenle istikrarla geleceğe doğru ilerliyoruz. Bu ülke, bu millet her şeyin en iyisine layık. Kardeşlik içinde, dayanışma içinde bu millet, her engeli aşacak, hedefe ulaşacak güce ve iradeye sahiptir. Hep birlikte karınca gibi çalışıp dev eserler bırakacağız, buna azmetmeliyiz. Başarıya odaklanmalıyız, insanımızda bu cevher var. Böylece sevindirici başarıları hep birlikte idrak edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim