Tutulmamak Elde Değil
Hayvan hakları koruyucuları, çevreciler, vejetaryenler, veganlar ve birde bu ne alaka diyeceğiniz bir takım insanların her Kurban Bayramında ağız birliğiyle koro halinde Müslüman topluma ve inançlarına saldırmasını nasıl anlamalıyız sevgili okurlar?
Peki halkın partisi olduğunu savunup arka bahçesi haline getirdiği stk ve derneklerle yardımlaşma&dayanışma faaliyetlerinin haricinde yaftalama&dayatma stratejisi izleyen kurban kesimini sürekli eleştiren fakat derilerinizi bize bağışlayın diyenleri nasıl anlamalıyız sevgili okurlar? 
Dahası Kurban ibadeti yoktur diye fetva veren bir faniyi gazete ve televizyonlarında elaltından parlatan tamamen objektif(!) medya sektörünün ileri gelenlerini nasıl anlamalıyız sevgili okurlar?
Daha da ötesi yıllarca Müslümanlardan kurbanınızı bize bağışlayın, Afrikadan Orta Asya'ya uzak doğudan Avrupa'ya hizmet götürüyoruz diyenlerin paraları söğüşleyip, bu milletin parasıyla okuttukları gençlerimizi devlete ve İslam'a karşı kobay olarak kullanmalarını, kendilerinin haricinde kurban hizmeti veren halis niyetli ve işini düzgün yapan stk, dernek, cemaat ve tarikatlara saldırmasını nasıl anlamalıyız sevgili okurlar?
Hepsini geçtim yarınların umudu gözüyle bakılan yeni nesil gençlerimizi dejenerasyondan koruyamayan Müslüman kesimin velilerinin bu rahat tutumunu nasıl anlamalıyız sevgili okurlar? 
Aslında anlaşılmayacak birşey yok. Herkes kendi görevini yapıyor. Saldıranların görevi belli. Peki biz ne yapmalıyız, bize düşen görev nedir sevgili okurlar? Bence bize düşen görev kınamamak, inançlarımızdan taviz vermemek, dünya meşakkatlerinden önce dava şuurunu sindirmek, ne yapıyorsak Allah rızası için yapmak, dünyevi beklentilerin içinde boğulmamak. İki günlük dünya için eğilip bükülmemek. Onurundan ve haysiyetinden taviz vermemek. "Kısacası emrolonduğu gibi dosdoğru yaşamak." Yaşayan eğilip bükülmeden, kimseye Eyvallah demeden yaşıyorda birde fakir fukaranın boğazından et geçmesin diye inadına Kurban ibadetine düşmanlık yapanlar yok mu? Tutulmamak elde değil böylelerine . . 
Twitter: @Rasit_S13