CAN DOSTLAR FİLMİNİN OYUNCULARI İZMİRLİLER İLE BULUŞACAK

18 Ocak’ta (bugün) vizyona giren, yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği filmin senaryosunu ise Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin kaleme aldı.

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yanı sıra Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de “Can Dostlar”ın oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BKM Filmin yapımcılığını üstlendiği, Vakıfbank Spor Kulübü’nün ana destekçisi olduğu “Can Dostlar” filminin BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşecek İzmir Galasında filmin oyuncuları ve film ekibi İzmirli hayranlarıyla bir araya gelecek. 20 Ocak Pazar Agora Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek “Can Dostlar” filminin İzmir Galasında 15:30’da oyuncular ve film ekibi her yaştan sevenleriyle buluşacak. Seyirciyle buluşmanın ardından ise 16:00’da Agora AVM Sinema Salonlarında film gösterimi gerçekleşecek.

20 Ocak Pazar günü “Can Dostlar” filminin İzmir Galasında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Şahsiyet II. Fasıl tüm bölümleriyle GAİN’de Şahsiyet II. Fasıl tüm bölümleriyle GAİN’de

CAN DOSTLAR İZMİR GALASI

Tarih: 20 Ocak Pazar

Yer: Agora Alışveriş Merkezi

Adres: Eğitim Mahallesi, Mithatpaşa Cd. No:28, Balçova/İzmir

Saat:

15:30: Seyirciyle Buluşma

16:00: Film Gösterimi

Editör: TE Bilişim