Niloya ve Arkadaşları İzmir’e Geliyor

 

Ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yeni müzikali ‘Renkli Balıklar’ ile 20 şehirdeki 43 gösterisine hız kesmeden devam ediyor. Çizgi kahramanlar, hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde hikayelerini sahneye aktardıkları müzikal kapsamında minik dostlarını hem eğlendirmeye hem de unutulmaz anılara imza atmaya davet ediyor. Niloya ve arkadaşları, 15 Ekim Cumartesi günü İzmir’deki sevenleri ile bir araya geliyor.

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya ve arkadaşları, Kasım ayında vizyona girecek sinema filmi öncesinde şehir şehir gezerek mutluluk dünyasının kapılarını en yakın arkadaşlarına açacak. Bu kapsamda çizgi kahramanlar yeni müzikali ‘Renkli Balıklar’ ile 20 şehirde 43 gösteri gerçekleştirecek.

2023'ün Favori Rotaları Yurtiçinde İstanbul, Yurtdışında Vizesiz Ülkeler 2023'ün Favori Rotaları Yurtiçinde İstanbul, Yurtdışında Vizesiz Ülkeler

Türkiye’nin birçok iline konuk olan doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları, 15 Ekim Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde İzmir Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Çizgi kahramanlar, eşsiz sahne gösterileri, macera dolu hikâyeleri ve dillerden düşmeyen şarkıları ile birlikte çocuklara anne ve babalarıyla keyif dolu anlar yaşatacak.

Kahramanlar Renkli Balığı Bulabilecek Mi?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatacak. Niloya, Mete ve Tospik ile beraber ormanın en şirin gölündeki renkli balıkların eğlenceli gösterilerini izlerken gölde küçük bir balığın kaybolduğunu öğrenirler. Kahramanlar, balıkların bulunması için vakit kaybetmeden yardım etmeye karar verirler. Bunun için ise tek yapmaları gereken küçük balığın izini sürmektir. Peki sizce kahramanlarımız, bu kayıp renkli balığı bulabilecek mi? 

Editör: TE Bilişim