Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
TV8’in yeni patronu Acun Ilıcalı, daha önceki demeçlerinde kanalda yeniden yapılandırma sürecine gideceğinin sinyallerini vermişti. Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına konuk olan Ilıcalı, medyadaki hedeflerini ve TV8'in satışına dair bilinmeyenleri anlattı. 2014 Aralık ayında ilk üç kanal içerisinde yer almayı hedeflediğini söyleyen ünlü televizyoncu, “Kendi programlarımı taşıyabileceğim bir yer olarak gördüm TV8’i. TV8 birinci tercihimdi. Allah yardım etti ve birinci tercihime kavuştum” dedi. Kanalın satın alma sürecinde hiç pazarlık yapmadığını da sözlerine ekleyen Ilıcalı, birkaç gün içinde 150 kişilik ekibiyle TV8’e gideceğini de söyledi.Acun Ilıcalı, "Yarışma programlarındaki jürileri değiştirmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna ise "Evet düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.
"BİZİM KANALDA HABER OLMAYIVERSİN"
Haber bültenin kaldırılması ile ilgili gelen soru üzerine açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “Haber benim bilmediğim bir konu. Bana göre bütün gün insanlar haberleri internetten takip ediyor. Akşam haber seyretmek gibi bir motivasyonları kalmıyor. Zaten haber veren çok kanal var. Bizde de olmayıversin” şeklinde konuştu. TV8'de dizilerin yer almayacağını ama sit-com olacağını da belirten Ilıcalı, "Eylül'de yeni programlar başlayacak, Aralık 2014'te ilk 3 kanaldan biri oluruz" ifadelerini kullandı.

“4 PROGRAM YERİNE 7 PROGRAM YAPACAĞIM"
TV8'in satın alma süreci hakkında "Hayatımın hiçbir döneminde TV alayım diye bir düşüncem olmadı. Ama hep risk aldım. Kanal alma düşüncesi zamanı geldi dedim ve bunu yaptım. TV alarak riske girecek bir yapıda olmasam zaten burada da olamazdım. Zaten yaptığım 4 programla yeterince dertle boğuşuyorum. Şimdi daha çok mücadele edeceğim, 4 program yerine 7 program yapacağım" dedi.

“İDDİALI VE AGRESİF KANALLAR PARA KAZANAMIYOR”
Muhabirlikten başladığı ve 7 sene kontratsız çalıştığını belirten Ilıcalı, “Hayatımın hiçbir döneminde para kazanayım diye bir hesap yapmadım. Ama en çok para kazanan yapım şirketiyiz. Biz mutlu olunca zaten zaten iyi işler yapıyoruz, seyirci de mutlu oluyor ki izliyor. Para beni buldu açıkçası ben para peşinde koşmadım. Şimdi geldik kanal aldık. Hesap yapmayacağım yine ama para kazanılmaz diye bir şey yok. Orantısız kanal sayısı var. Reklam pastası yetmiyor. O kadar iddialı ve agresif kanal var ki kanallar para kazanamıyor” dedi.

"5 KANALDAN TEKLİF ALDI"
Show TV'den ayrıldıktan sonra 5 kanaldan teklif aldığını söyleyen Acun Ilıcalı, “Ferit Şahenk benimle bir konuşma yaptı. 5 dakika sürdü. Duygusal bölüme çok girdi. Ben iletişim kurup insanlara dokunabiliyorum. Ferit Bey güzel bir konuşma yaptı benimle ve benim silahımla beni vurdu. Ben de 5. dakikada ben sizinle çalışacağım dedim” ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilişim