Gayrimenkulde Üretim Düştü Talep Arttı Gayrimenkulde Üretim Düştü Talep Arttı
 15 Mart 2012'de Çırağan Sarayı'nda, Tüketici Akademisi tarafından bu yıl 25.si düzenlenecek olan Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde, tüketici kültürünün yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi adına elde edilen başarılar taçlandırılacak.
Sosyal medya ve tüketici konusunun yeniden irdelenip şekilleneceği bu zirve sosyal medyanın toplumlar ve bireyler üzerindeki etkileri ve etkin sosyal medya kullanımı, sorunları bu toplantıda konunun uzmanları tarafından ele alınacak.
25.Uluslararası Tüketici Zirvesi'ne tüketiciye ürün ve hizmet sunan ulusal ve uluslararası markaların yöneticileri akademisyenler ve bürokratlar katılacak. Daha kaliteli yaşamın datalarının katılımcılarla paylaşılacağı bu zirve, üretim ve hizmet boyutunu yeniden tanımlayacak. Dünyanın iletişim teknolojilerinden aldığı pay ve Türkiye'nin iletişimde geldiği nokta bu zirvede tartışılacak. "Sosyal Medyanın Etkileri ve e-ticaret", "Tüketicinin Korunması ve Rekabet", "Türkiye'de Sosyal Medya ve İnternetin Geleceği"25.Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde tartışılacak önemli konu başlıkları arasında yer alacak.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in de katılacağı zirve, uluslararası platformda Türkiye'nin gücünü göstermesi açısından önemli mesajlarıyla dünya kamuoyunu etkileyecek. Programın sonunda tüketiciye 25 yıldır nitelikli ürün ve hizmet sunan markalara Uluslararası Tüketici Ödülü takdim edilecektir. Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için yaptırılan ülkemizin en geniş marka araştırması sonuçları Zirve finalinde kamuoyu ile paylaşılacak. "Marka Algısı" konulu bu araştırma sonuçlarına göre ürün ve hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "TÜKETİCİ 2012 KALİTE ÖDÜLÜ" takdim edilecek.

Editör: TE Bilişim