13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.K. (48) evine sürekli küçük yaştaki çocukların girdiği ihbarı üzerine harekete geçti. Takibe alınan eve küçük kızların girip çıktığı tespit edilince sabah saatlerinde baskın düzenleyerek H.K gözaltına alındı. Ayrıca lise ve ortaokul öğrencisi kızlardan E.T. (16), İ.K., B.D., zihinsel engelli C.N. ve kardeşi B.N.'nin aynı şekilde tuzağa düşürülerek taciz edildiği, uyuşturucu madde kullanmaya ve ilişkiye zorlandığı, H.K.’nın telefon görüşmelerinde oğluna kızlardan birini teklif ettiği, oğlunun ise babasına kızarak yüzüne telefon kapattığı öğrenildi.
Gözaltına alınan H.K.ile birlikte kızlarla beraber olduğu belirlenen A.P. isimli şahıs, arkadaşlarını bu tuzağa teşvik ettiği belirlenen E.T. ve bu olaylara gözyumduğu iddiası ile annesi Z.T. yakalandı. H.K., 13-16 yaşındaki iki kızla ilişkiye girdiğini itiraf ederken, jandarmada verdiği ifadesinde, kızlarla isteyerek beraber olduğunu söylediği, "Onlara sahip çıkıyordum, harçlık veriyordum. Kimseyi zorlamadım" dediği öğrenildi. 
Gözaltına alınan H.K., A.P., E.T. ve Z.T ifadelerinin alınmasının ardından Urla Adliyesi'ne sevk edildi. H.K. ile Z.T. tutuklanırken, A.P ve E.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Editör: TE Bilişim