Lisede Sevgili Dehşeti Lisede Sevgili Dehşeti
  Edremit Kaymakamı Osman Tunç’un koruma polisi Nami Arslan’ın (41) kullandığı 17 TE 895 plakalı motosiklet ile Ferit A. (31) idaresindeki 34 BK 4603 plakalı yolcu otobüsü, Zeytin Anıtı Kavşağı'nda çarpıştı. Işıklı kavşakta yere düşen motosiklet sürücüsü Nami Arslan otobüsün altında kaldı. Sağlık görevlileri, kısa sürede kaza yerine gelerek Arslan’a uzun süre kalp masajı yaptı. Daha sonra Edremit Devlet Hastanesi'ne götürülen Arslan'ın yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Otobüs sürücüsü Ferit A. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Başında kask bulunduğu öğrenilen polis memuru Nami Arslan’ın kazadan 10 dakika önce yemek yerken kıyafetini kirlettiği ve Kadıköy beldesindeki evine üzerini değiştirmek için gittiği öğrenildi.
Evli ve 1 çocuk babası olan Nami Arslan’ın hayatını kaybettiğini öğrenen Edremit Kaymakamı Osman Tunç ise, iznini yarıda bırakıp Edremit’e doğru yolu çıktı.
Kaza yerinde Nami Arslan’ın etrafa saçılan eşyalarını meslektaşları hüzünle topladı. İlçe Emniyet Müdürlüğünün tüm çalışanları kazayı öğrenince üzüntüye boğuldu.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim